En god gärning

Jag ska göra en god gärning varje dag har jag tänkt! Dagens blev att hjälpa min fina Emma med hennes barn medan hon var på rehab!! Lillan är ju bäst och passa, äter som hon ska och sover när hon ska :)) duktiga lilla tös! Och idag fick jag även äran att byta bajsblöja weiihoo ;) stor gossen var även här en sväng men han är ju så stor så han roar ju sig själv :)

Hjälps man åt blir allt så mycket enklare <3


Dagens sanning


Kli i fingrarna

Åh jag vill shoppa, jisses vad det drar i fingrarna :)) se hur länge jag lyckas stå emot :)) ikväll blir det iaf möte på grönängsskolan där barnen ska gå. Ser framemot förändringen och att vissa mönster bryts!!


Hässleholm

Så har beslutet tagits att Hässleholm blir vår framtid, vi trivs väldigt bra här och har nära till allt. . .barnen är så aktiva i träningar som sker i Hässleholm och både jag och Johan kommer ha våra arbeten här :) Linnéa har bestämt sig för grönängsskolan och nästa vecka ska vi på infomöte och studiebesök veckan därefter för nu vill Alicia också byta samt att hon redan har massor av kompisar här och en del av hennes fotbollskompisar går på grönäng så vi får ta det i den takt hon önskar :) Så igår tog jag steget att sätta Oscar i kö till montessoriförskola, hoppas hoppas han får plats då jag har hört otroligt många positiva kommentarer om det dagiset :) :) Idag blir det en lugn dag, Alicia hade övernattningskompis från igår till idag och det gick jättebra märks att hon börjar bli stor och mer självständig min lilla tös :) :) Imorgon ska vi ut på finjasjön och grilla och flickorna ska åka skridskor med fotbollslaget . . :)) // H

Tack

Idag tackar jag mina barn för all hjälp jag får på morgnarna, Alicia hjälper Linnea och Linnea hjälper Oscar! Det jag har kämpat för och försöker lära mina barn har gett resultat att om vi bara hjälps åt så går allt mycket lättare :) sen så är vi en 3 barns familj, snart 4! Och VI ska höras och synas!!! Så är det bara, jag har inte skaffat barn för de ska sitta och leka helt apatiskt! Jag vill de ska hoppa, studsa och ta för sig!! Deras livsglädje ger 1000 ggr tillbaka och jag älskar våra barn över allt annat och de ska leva livet här och nu för det kommer inte åter!!


Kärlek & förståelse <3


Hormoner

Här sprudlar hormonerna och idag fick Johan sig en känga!! Tur han är iväg och tränar nu 😜


Guldkorn

Jag har kommit på en bra ide berättade Alicia för mig idag.
Jaha låter spännande berätta mer säger då en klok mamma
Jo jag ska låta mitt rum förfalla så du kan städa det sen för jag vet att du blir galen om det ser för hemskt ut och att du då kommer städa det . . .
Jo så är det ju det kan jag inte förneka ;)
Men du vet ju om att mamma kastar rätt mycket som hon anser är skräp. . . Jojo men det är det värt mamma, det är det värt :)) haha vad säger man <3


RSS 2.0